Back to All Events

Ledenvergadering Gastvrijheidsgilde

Op 26 mei a.s. vindt in de middag in Expo Houten (Meidoornkade 24 in Houten) tijdens het Retail Event de Algemene Ledenvergadering van het Gastvrijheidsgilde plaats.
Aansluitend aan de ALV kun je deelnemen aan een gastvrijheidsseminar van ons bestuurslid René Drost en uiteraard ook het Retail Event bezoeken (www.retaileventnederland.nl).

12.00 – 13.00 uur - Mogelijkheid tot bezoek Retail Event
13.00 – 14.45 uur - Lunch met aansluitend Ledenvergadering
15.00 – 15.45 uur - Klantbeleving in Retail

René Drost, bestuurslid Gastvrijheidsgilde & eigenaar Bureau HTM
In een interactieve workshop/presentatie zal René Drost u prikkelen en meenemen in zijn Klantgerichtheidsmodel. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zien we hoe verschillende winkels vorm geven aan klantgerichtheid. Zien we enorme missers en grote successen in het managen van de verwachtingen van de klant. Hoe klantvriendelijk is zelfscannen eigenlijk? Is een pop-up store naast je winkel beter voor de klantbeleving dan leegstand? Zomaar wat vragen die aan bod zullen komen. En wellicht het belangrijkste en het spannendste…… worden we geconfronteerd en bevraagd op het eigen handelen! Wij hebben de wijsheid niet in pacht, maar verschaffen op z’n minst stof tot nadenken!

15.45 – 17.00 uur – Mogelijkheid tot bezoek Retail Event

Je kunt je als lid nu al opgeven voor de ledenvergadering via info@gastvrijheidsgilde.nl.

Later Event: June 27
Gastvrijheidstour Rotterdam