Back to All Events

125-jarig jubileum Carl Siegert!

Uitnodiging!

Op maandag 26 september a.s. viert bakkerij Carl Siegert hun 125-jarig bestaan en alle leden van het Gastvrijheidsgilde zijn van harte welkom!

De eerste Carl Siegert startte met zijn bakkerij 125 jaar geleden een uitzonderlijk bedrijf. Een bedrijf dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand laat gaan. Ondertussen is de 4e generatie Carl Siegert bezig met het doorkneden van deze aanpak. Het vernieuwend ondernemen met verantwoordelijkheid voor mens en natuur is onverminderd zichtbaar.

Kom naar een dag vol inspiratie, innovatie en ambacht rond het lekkerste biologische desembrood en vier dit jubileum mee!

Tijdens het jubileumevenement is er een afwisselend programma met onder meer de wedstrijd om het lekkerste broodje met juryleden Robert Kranenborg en Rob Bongenaar, een presentatie van Jeroen van Oijen van Gastronomixs, live-demonstraties, proeverijen en workshops in de bakkerij.

Klik hier voor meer informatie. Voor direct aanmelden, klik hier!

Earlier Event: September 19
Gastvrijheidstour Zwolle