Groot Warnsborn heeft de beste hotelgastvrijheidsformule

13/01/2012 0
Groot Warnsborn heeft de beste hotelgastvrijheidsformule

Na een spannende finale met drie finalisten mag Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem mag zich in 2012 Nationaal Kampioen Beste Gastvrijheidsformule Hotels noemen. Het bedrijf kreeg naast de gouden medaille met Oorkonde, een geldprijs van € 500,= voor de personeelspot, een magnum Champagne Taittinger en een bedrijfslidmaatschap van het Gastrvrijheidsgilde ter waarde van € 450.

De wedstrijd is onderdeel van het Nationaal Kampioenschap, dat plaatsvond op 9 januari tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam.
Lammert de Vries, directeur eigenaar van Groot Warnsborn kreeg de prijs uit handen van Jeannine Sok, bestuurslid Gastvrijheidsgilde.

De jury, bestaande uit Madelinde Moesbergen, directeur Landgoed Avegoor in Ellecom, Michiel van Noort van HTC Advies, Jeannine Sok, bestuurslid Gastvrijheidsgilde en juryvoorzitter Paul Udo, beoordeelde de drie finalisten aan de hand van een door hen verzorgde presentatie van 8 minuten op het XpertPlaza. Daarbij mochten de finalisten van alle mogelijke hulpmiddelen zoals video, power point, attributen e.d. gebruik malen. Beoordeeld werd vooral op originaliteit, innovatief gehalte en compleetheid van de gastvrijheidsformule. De jury oordeelde dat de winnaar een toonbeeld is van professionele gastvrijheid in de horeca.
Tweede is geworden Landgoed de Hotlweijde in Lattrop,derde Green Meet’s Resort in Erica.
De wedstrijd werd georganiseerd door het Gastvrijheidsgilde in samenwerking met de Horecava. De wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door Oud Reuchlin en Boelen, Heineken, Vrumona, Winimport Bart en Keltum, Gero en BK.


Reageer »