Izkaya heeft de beste restaurantgastvrijheidsformule

10/01/2012 0
Izkaya heeft de beste restaurantgastvrijheidsformule

Na een spannende finale met drie finalisten mag Izkaya Touch Table Restaurant & Bar in Rotterdam mag zich in 2012 Nationaal Kampioen Beste Gastvrijheidsformule Restaurants noemen. Het bedrijf kreeg naast de gouden medaille met Oorkonde, een geldprijs van € 500,= voor de personeelspot, een magnum Champagne Taittinger en een bedrijfslidmaatschap van het Gastrvrijheidsgilde ter waarde van € 450.

De wedstrijd is onderdeel van het Nationaal Kampioenschap, dat plaatsvond op 9 januari tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam.
Eigenaar Jordi Kuijt kreeg de prijs uit handen van Ton Ververs, voorzitter Gastvrijheidsgilde en gastheer-eigenaar Restaurant Bibelot in Waddinxveen.

De jury, bestaande uit Ad Janssen, meest markante horecaondernemer van het jaar 2011, Ton Ververs, Michiel van Noort, HTC Advies en juryvootzitter Paul Udo, beoordeelde de drie finalisten aan de hand van een door hen verzorgde presentatie van 8 minuten op het XpertPlaza. Daarbij mochten de finalisten van alle mogelijke hulpmiddelen zoals video, power point, attributen e.d. gebruik malen. Beoordeeld werd vooral op originaliteit, innovatief gehalte en compleetheid van de gastvrijheidsformule. De jury oordeelde dat de winnaar een toonbeeld is van professionele gastvrijheid in de horeca.
Tweede is geworden Restaurant De vrienden van Jacob van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort –Noord en derde Landgoed De Korrenmolen in Maasbommel.

De wedstrijd werd georganiseerd door het Gastvrijheidsgilde in samenwerking met de Horecava. De wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door Oud Reuchlin en Boelen, Heineken, Vrumona, Winimport Bart en Keltum, Gero en BK.


Reageer »