GN100: hét Gastvrijheidsnetwerk Nederland

Het Gastvrijheidsnetwerk Nederland (GN100) is een exclusief netwerk van Nederlandse bedrijven en organisaties die de kracht van gastvrijheid kennen. Zij weten waarom een werkklimaat waarin gastvrijheid centraal resulteert in een beter rendement. GN100-leden vinden in het netwerk van gelijkgestemden een krachtige bron van expertise waarbinnen ze continu hun eigen gastvrije effectiviteit kunnen toetsen. Daarnaast dragen ze in naam en faam actief bij om gastvrijheid in Nederland op een hoger niveau te tillen.

GN100 start op 1 januari 2017 en krijgt een maximum van 100 leden. Het netwerk heeft als motto dat gastvrij zijn een sterke toegevoegde waarde heeft in het creëren van succes. Succes dat weerspiegeld wordt in tevreden afnemers en medewerkers die passie en betrokkenheid uitstralen. Met verbetering van rendement als onvermijdelijk resultaat, want alles wat aandacht krijgt groeit. 

Initiatief Gastvrijheidsgilde
GN100 is een initiatief van het Gastvrijheidsgilde, het nationale expertisecentrum voor gastvrijheid. Het gilde is een stichting met een ideëel doel en helpt bedrijven hun gastvrijheid te verbeteren. Het gilde wil met GN100 het belang van gastvrij zijn in Nederlandse bedrijven en organisaties onderstrepen. Leden van GN100 investeren in eigen gastvrijheid en vervullen een aanjaag- en voorbeeldfunctie. 

GN100 Founding Fathers krijgen een streepje voor
De eerste 15 leden leggen het fundament voor de GN100. Voor deze gerenommeerde bedrijven en organisaties vormt gastvrijheid al een belangrijk fundament in de bedrijfsvoering en delen die ervaring ook graag met andere ondernemingen. Dat kan je als bedrijf -naast alle andere standaard voordelen als GN100 lid- zomaar heel veel extra exposure opleveren.

Deze eerste 15 ondernemingen in de GN100 vormen namelijk met naam en logo in de communicatie een jaar lang het boegbeeld van de GN100. Ook nemen we -indien gewenst- onze Founding Fathers mee als centrale gesprekspartner aan Gastvrijheidstafels en/of vormen ze onderdeel van inspiratietours van het Gastvrijheidsgilde. Een beetje ondernemer of marketeer rekent dan al snel uit dat je als Founding Father van de GN100 wel heel veel commerciële waarde terugkrijgt voor een geringe investering!

Wat biedt GN 100? 
Vanaf 2017 biedt zij een exclusief digitaal en persoonlijk netwerk met een grote verscheidenheid aan bedrijven. 

 • Toegang tot het Gastvrijheidscongres
 • Aanschuiven bij het jaarlijkse Gastvrijheidsnetwerklunch/diner
 • Keuze uit: 
  • Een Gastvrijheidstraining van 2 uur voor max. 15 medewerkers
  • Een mystery Gastvrijheidscheck
  • Een Gastvrijheidsadviesgesprek van 2 uur
 • Mogelijkheid tot deelname aan Gastvrijheidstafels (kleinschalige regionale Gastvrijheidsinspiratiesessies) 
 • Deelname medewerkers aan Gastvrijheidstours met 50% korting
 • Korting op trainingen die het Gastvrijheidsgilde aanbiedt, verzorgd door Gilde erkende opleiders/trainers
 • Toegang tot het online Gastvrijheidsnetwerk.nl inclusief bedrijfsvermelding. 
 • Korting op de leergang Gastvrijheidsmanager. 

Uw bijdrage aan GN100
Jaarlijks: € 999,- Lid worden? Schrijf in via: www.gastvrijheidsgilde.nl of neem contact op met info@gastvrijheidsgilde.nl of 033-2473486, de heer Jan van de Vis.